پاکستان به ایران: نفت بدهید، برنج بگیرید-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

پاکستان به ایران: نفت بدهید، برنج بگیرید

مشاور ارشد نخست وزیر پاکستان در امور بازرگانی با اشاره به ظرفیت تهاتر در دو کشور گفت: پاکستان دارای برنج و ایران دارای نفت و پتروشیمی است که می‌توانیم این کالا‌ها را با هم تهاتر کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۳ - ۱۶ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 07
کد خبر: ۱۰۸۵۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر جهاد کشاورزی گفت: مراودات مالی ایران و پاکستان با توجه به شرایط تحریم، از طریق پول رایج در دو کشور انجام شود تا مشکلات تجاری طرفین برطرف شود.

 

 «سید جواد ساداتی نژاد» در دیدار با «عبدالرزاق داود» مشاور ارشد نخست وزیر پاکستان در امور بازرگانی و سرمایه گذاری (سرپرست وزارتخانه بازرگانی پاکستان) و هیات همراه افزود: رابطه ایران و پاکستان قدمت بالایی دارد، ما دارای مرز، دین، فرهنگ و اقوام مشترک هستیم که می‌تواند شرایط تجاری بهتری نسبت به امروز برای دو کشور به ارمغان بیاورد.


وزیر جهاد کشاورزی اظهارداشت: ایران و پاکستان رقابتی در محصولات کشاورزی ندارند، بلکه مکمل هم هستند بنابراین باید از فرصت همکاری دو کشور استفاده شود.

 

وی درباره کالا‌های صادراتی ایران به پاکستان تصریح کرد: در حال حاضر ما ظرفیت صادرات خرما و سیب درختی را به پاکستان داریم و در مقابل می‌توانیم کنجد و برنج وارد کنیم.

 

ساداتی نژاد اضافه کرد: رویکرد ما در دولت جدید، ارتباط با همسایه‌ها از طریق تهاتر است.

 

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به این که تعرفه دو کشور باید ترجیحی باشد، گفت: ما باید نگاه جدیدی به کشاورزی داشته باشیم و در زمینه دام سنگین، شتر، مرکبات و محصولات کشاورزی با هم همکاری کنیم، همچنین باید مشکلات بازارچه‌های مرزی برطرف شود.

 

وی پیشنهاد داد: مراودات مالی دو کشور با توجه به شرایط تحریم ایران، از طریق پول رایج در دو کشور انجام شود تا مشکلات تجاری دو کشور برطرف شود.

 

تهاتر، راه حل تجارت ایران و پاکستان
«عبدالرزاق داود» مشاور ارشد نخست وزیر پاکستان در امور بازرگانی و سرمایه گذاری (سرپرست وزارتخانه بازرگانی پاکستان) در ادامه این دیدار، گفت: اکنون روابط تجاری و اقتصادی ایران و پاکستان هیچ مناسبتی با پیشینه روابط این دو کشور ندارد و امیدواریم بتوانیم این شرایط را تغییر دهیم.

 

وی افزود: در این منطقه نیازمند یک اتصال و ارتباط بین کشور‌های ایران، پاکستان، افغانستان، ترکمنستان، قزاقستان و تاجیکستان است که در این روند، ایران و پاکستان مهمترین کشور‌ها هستند، بدون ایران این ارتباط به ظرفیت نهایی نخواهد رسید.

 

داود ادامه داد: هرگونه بهبود همکاری تجاری و اقتصادی با ایران بسیار مهم است و حجم تجارت این دو کشور به خصوص در حوزه کشاورزی باید گسترش یابد.

 

وی با اشاره به ظرفیت تهاتر در دو کشور گفت: پاکستان دارای برنج و ایران دارای نفت و پتروشیمی است که می‌توانیم این کالا‌ها را با هم تهاتر کنیم.

 

مشاور ارشد نخست وزیر پاکستان در امور بازرگانی و سرمایه گذاری تصریح کرد: ما به شرایط تحریمی ایران واقف هستیم و به دنبال یک ساز و کار برای ایجاد ارتباط موثر و مفید با ایران هستیم به همین دلیل پیشنهاد تهاتر را مطرح می‌کنیم.

 

وی افزود: ما امکان صادرات محصولاتی همچون کینوا، انبه و مرکبات به ایران را داریم و امیدواریم مشکلات موجود برای تبادلات تجاری در سایه روابط با ایران مرتفع شود./ ایرنا

ارسال نظر